RETUL
Show Menu

Prijzen

De bikefit / fietsmetingen worden uitgevoerd door Jeroen van Geelen, gecertificeerd bikefitter by F.I.S.T (Fit Institute SlowTwitch).

 

 

Bikefit voor een eigen fiets:

Een bikefit / fietsmeting uitgevoerd met het Retul systeem voor een eigen fiets kost € 200. De tijdsduur van de hele meetsessie bedraagt ongeveer 2 uur. Wilt u twee fietsen in 1 bike fitting sessie laten meten dan is het totaal € 275 voor beide fietsen.

De meting bestaat uit:

  • - een intake gesprek
  • - een fysiek onderzoek op flexibiliteit, stabiliteit, anatomische kenmerken zoals beenlengteverschil, de stand van de voeten en bewegelijkheid.
  • - de meting met het Retul Systeem
  • - afstellen en aanpassen van de schoenplaatjes
  • - afstellen en aanpassen van de fiets


U ontvangt na de meting via de email de resultaten van de meting en een digitaal overzicht van de specifieke afmetingen en posities op de fiets.

De fietsmetingen worden gedaan op maandag: 09:00 – 12:00 en dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 18:00.  De metingen gaan uitsluitend op afspraak. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Jeroen van Geelen 035-6245475 (dit nummer is bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 18:00, zaterdag tot 17:00)

BikeFit nieuwe fiets:

Een bikefit / fietsmeting uitgevoerd met het Retul systeem voor de aanschaf van een nieuwe fiets kost       € 250. Mocht u een fiets bij Tri-Run aanschaffen van       < € 2000 dan wordt 50% van de meting in mindering gebracht op de aanschafprijs (n.v.t. bij fietsen die afgeprijsd zijn). Tevens wordt bij aflevering de fiets ‘gefinetuned’ indien nodig nogmaals met de Retul software. Bij aanschaf van een fiets > € 2000 wordt de gehele meting in mindering gebracht op de aanschafprijs van de fiets. Bij aanschaf van een fiets < € 1500 wordt geen verrekening van de bike fit verricht.

De meting bestaat uit:

  • - een intake gesprek
  • - een fysiek onderzoek op flexibiliteit, stabiliteit, anatomische kenmerken zoals beenlengteverschil, de stand van de voeten en bewegelijkheid.
  • - de meting met het Retul Systeem en positie bepaling met de speciale Retul Müve Fit Bike
  • - spinscan analyse tijdens het fietsen om de trapefficiëntie en het vermogen te bepalen
  • - afstellen en aanpassen van de schoenplaatjes

U ontvangt van uw eigen positie en de hele afstelling van de fiets via de email uitgebreide digitale formulieren. De fietsmetingen worden gedaan op maandag: 09:00 – 12:00 en dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 18:00. Een bikefit / fietsmeting gaat uitsluitend op afspraak. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Jeroen van Geelen 035-6245475 (dit nummer is bereikbaar dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 18:00, zaterdag tot 17:00)

Mocht u een bikefit voor een nieuwe fiets hebben laten uitvoeren bij Tri-Run en u heeft bij een andere dealer een fiets aangeschaft welke niet correct afgesteld/gemonteerd is op uw positie dan kunnen wij dit alsnog voor u doen. Hiervoor brengen wij € 100 excl. eventueel nodige materialen zoals stuurpen e.d. in rekening. Houdt u er altijd rekening mee dat om tot de exacte positie te komen het soms noodzakelijk is dat er een andere stuurpenlengte gemonteerd moet worden dan standaard door een fabrikant wordt geleverd. Bij aanschaf van de fiets bij Tri-Run valt dit onder de service, maar bij veel ‘gewone’ dealers is dit zeker niet altijd het geval. Evenals het type stuur dat is gemonteerd. Dit kan anders zijn dan het stuur waarmee u heeft getest en daardoor kunnen er kleine afwijkingen in de afmetingen van de positie ontstaan. Het type stuur, het aantal spacers en de stuurpenlengte waarmee is getest worden op het testformulier vermeld. Geeft u dit door aan uw dealer dat deze hier rekening mee houdt en dit zonodig aanpast.