RETUL
Show Menu

Retul FrameFinder

Retul is continue bezig om het niveau van de fietsmeting te vergroten en om de klant betere tools te geven om tot de juiste keuze van de fiets te komen. De nieuwste ontwikkeling op dit gebied is de Retul Zin tool in combinatie met Retul FrameFinder. Wanneer na een fietsmeting / bikefit op de Retul fit bike de juiste positie is bepaald wordt deze via een aantal specifieke coördinaten digitaal ingelezen met de Zin tool.

Deze coördinaten worden daarna in de Retul FrameFinder software geplaatst en via deze software kunnen wij exact bepalen welke race- of triathlonfietsen bij deze positie passen. Ook details zoals het aantal spacers, de stuurpenlengte, welke stuurpenhoek, welke hoogte topcap worden in deze meting meegenomen.

 

Hiermee wordt het giswerk uit het bepalen van de juiste fiets gehaald en weet je precies welke fietsen hoe afgesteld moeten worden en welke onderdelen er nodig zijn om jouw droomfiets te creëren. De database met verschillende fietsen is inmiddels al groot, maar wordt continue uitgebreid met nieuwe modellen.

Retul FrameFinder technologie wordt standaard uitgevoerd bij de fietsmeting ter bepaling van een nieuwe fiets.